Roman "Mesto u srcu"

11 Jan, 2018

PISANO SRCEM

Volim te...Voliš me... — Autor jekastrelac @ 18:27

Sve moje dane si obojio najlepšim bojama proleća. Tvoj osmeh je sunce, tvoj pogled beskrajno plavetnilo neba. U tvom glasu utkane su najlepše reči ljubavi. U tvom naručju pronalazim svemir.

Voliš me na bezbroj načina. Voliš me bez navike. Voliš me iznova, uvek, zauvek. Voliš sve moje vrline i mane. Moje hirove propratiš osmehom i klimanjem glave. Osećaš moju zbunjenost, tihu patnju, moju bol. Imaš moć da me oraspoložiš bez reči, kada prođeš prstima kroz moju kosu, kada priljubiš usne uz moje čelo, kada mi nežno obrišeš suze i zagledaš se u moje oči.

Volim svaki trenutak proveden sa tobom. Sve ono što smo proživeli, što proživljavamo i što ćemo tek proživeti. Volim tvoje prisustvo, tvoj lik u ogledalu, tvoju senku. Volim kada si tajanstven i zamišljen. Volim taj tvoj zalutali pogled. Volim da budem zenica tvog oka. Tvoja jedina, tvoja svetica, tvoja boginja. I volim što si ti moj jedini, moj bog, biće koje obožavam.

Kraj tebe sam pronašla sebe. Ti me dopunjavaš, ispunjavaš, inspirišeš. Pre tebe sam bila izgubljena, zatvorena u nekom svom svetu. U jednom potezu srušio si sve barijere i uvukao mi se pod kožu. Prodreo si u svaku poru i potpuno osvojio moje srce. Uspeo si da otkloniš sve moje sumnje i strahove i naučio me da verujem u sebe, da volim sebe, da se radujem svakom svom uspehu i da svaki neuspeh prihvatim kao podstrek  za nešto bolje.

I ja sam ti zahvalna na tome. Zato što me voliš ovakvu kakva jesam. Zato što si oterao samoću. Zato što si uvek tu kada mi trebaš. Zato što činiš da se osećam lepom i poželjnom. I zbog milion drugih razloga.

Znam da ćeš se smeškati dok budeš čitao ovo. I kazaćeš mi da sam super. I znam da ću se istog trenutka naći u tvom zagrljaju. Evo, predajem ti se, bez ostatka. Jer ti si moje sve. Moja misao i moj smisao.

Volim te!

 

Jelena Stanojev 


Komentari

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs